Finalele turneului WTA Premier “Apia International” s-au încheiat cu rezultate neaşteptate. Desigur că în prag de Mare Şlem putem specula la infinit pe seama implicării mai mari sau mai mici a unor jucătoare ce doresc să dea totul sau dimpotrivă, fac economie de resurse fizice şi se păzesc de vreo accidentare, dar cum clasamentul ne ghidează în tenis, am îndrăznit să le numesc surprize.

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini

Rezultatele finalelor au fost:

Johanna Konta (Marea Britanie, 10) [6] – Agnieszka Radwanska (Polonia, 3) [1] 6-4, 6-2

Partida a durat 1h21′.
Konta – la doar a două săptămână alături de noul ei antrenor Wim Fissette – o învinge pentru prima dată pe Radwanska în carieră, câştigă cel de-al doilea titlu WTA – primul a fost tot Premier, Stanford 2016 – îşi consolidează locul 9 WTA (4055 de puncte, faţă de 3745 – Kuzntesova) şi o ameninţă acum pe Keys (locul 8 – 4137) care nici nu va veni la Australian Open ca să-şi apere cele 240 de puncte corespunzătoare optimilior de finală. E adevărat că şi britanica are de muncă pentru a-şi apăra semifinala de anul trecut – 780 de puncte.
La sfârşitul ştirii, momentele importante ale partidei şi conferinţa de presă a învingătoarei.

*

Timea Babos (Ungaria, 15) / Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 110) – Sania Mirza (India, 2) / Barbora Strycova (Cehia, 17) [1] 6-4, 6-4

Partida a durat 1h12′.
Babos este la cel de-al 12-lea titlu WTA de dublu al carierei şi Pavlyuchenkova la al 5-lea.

Tabloul de Simplu – WTA Sydney 2017

Tabloul de Dublu – WTA Sydney 2017


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.