Raluca şi Sorana, acum un an, în drum spre Brazilia

Raluca Şerban, tânăra noastră jucătoare care evoluează în circuitul ITF, unde are deja 5 titluri la simplu şi 3 la dublu, o însoţea în această perioadă a anului trecut pe Sorana Cîrstea în circuitul de turnee din Brazilia (ITF 25k Gurajua şi Bertioga). Deplasarea pe îndepăratul continent sud-american i-a fost facilitată de Sorana Cîrstea.
Raluca a jucat atunci rolul de sparringpartner al Soranei, dar a şi putut să evolueze la acele două turnee, care s-au dovedit a fi de bun augur pentru ambele jucătoare, după cum au arătat-o rezultatele lor ulterioare.

Ieri, după entuziasmanta victorie de ieri a Soranei la Australian Open 2017, Raluca a rememorat acele momente şi într-o postare pe Instagram i-a adresat următorul mesaj:

Sunt atât de mândră de tine, ai trecut prin atâtea şi ai muncit atât de mult ca să revii acolo. Eşti inspiraţia şi idolul meu. Îţi mulţumesc că mi-ai dat şansa să te cunosc şi să fiu în preajma ta. Meriţi atât de mult şi ştiu că ce e mai bun pentru tine urmează să vină. Continuă lupta!

 

Save

Save

Save

Save

Save

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.