Mâine, începe la Hammamet turneul ITF cu premii în valoare de 15.000 USD (din acest an premiile din circuitul ITF au fost mărite).

Cu această ocazie îşi va face reintrarea Alexandra Dulgheru, care nu a mai jucat din mai 2016, căci în iulie ea se opera din nou la genunchi. La primele turnee Alexandra îşi va testa genunchiul şi în general starea fizică.
În videoclipul de la sfârşitul ştirii, Alexandra Dulgheru povesteşte cât de mult a muncit în timpul procesului de recuperare post-operatoriu, cum a respectat întocmai indicaţiile medicilor şi detaliază programul pe care-l va avea în primele luni ale anului: în ianuarie, turnee ITF în Tunisia, în februarie îşi va va folosi clasamentul protejat – 137 WTA – pentru turneele WTA Premier 5 Dubai şi WTA International Kuala Lumpur; în martie, fie Premier Mandatory Miami, fie turnee ITF în China; în aprilie, fie WTA Premier Charleston şi WTA International Bogota, fie turnee ITF în Europa.

Aşadar momentul mult aşteptat de Alexandra şi de toţi fanii ei a venit şi ea va debuta mâine în calificările turneului ITF din Tunisia. Firesc, ea nu-şi va folosi clasamentul protejat la aceste turnee – îl poate folosi la doar 8 turnee – şi astfel va juca aici având în dreptul ei poziţia actuală din clasament: 356 WTA.
În primul tur al calificărilor Alexandra Dulgheru [1] a avut BYE, iar în al doilea – cel decisiv pentru calificare pe tabloul  principal – o va întâlni mâine pe Valentina Marco (Italia, fără clasament).

Şi Georgia Crăciun (895) [2] joacă în calificări, unde a avut şi ea BYE în primul tur, şi va juca mâine pentru un loc pe tabloul principal.

Mulţumesc pentru  suport lui Daniel Radu

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.