FRT a anunţat lotul echipei de Cupa Davis a României pentru întâlnirea cu Belarus, contând pentru Grupa 1, Zona Europa / Africa a ediţiei 2017, ce se va desfăşura la Minsk între 3 şi 5 februarie.

Locul lui Florin Mergea, care nu poate veni a fost luat de tânărul Nicolae Frunză – 19 ani, 582 ATP la simplu (maxim al carierei: 542 / octombrie 2016), 530 la dublu (maxim al carierei: 442 / octombrie 2016).

Ceilalţi 3 componenţi ai echipei sunt cei obşnuiţi, în ultima vreme: Marius Copil (127 ATP la simplu / 381 ATP la dublu), Adrian Ungur (316 / 691) şi Horia Tecău (- / 19)

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al reprezentivei noastre, a declarat:

Meciul de la Minsk va fi unul foarte dificil, aşa cum sunt de obicei meciurile din Cupa Davis. Belarus are o echipa solidă, cu jucători tineri care vor căuta să se afirme în acest meci. Din păcate noi mergem şi fără Florin (Mergea – n.a.) care se reface după o accidentare şi are nevoie de această pauză. În lotul României pentru acest meci îl vom avea pe Nicolae Frunză, un jucător tânăr şi talentat. De asemenea va merge la Minsk şi Ştefan Paloşi, un junior de viitor, care trebuie să se obişnuiască încă de pe acum cu atmosfera meciurilor de Cupa Davis.

Galerie. Nicolae Frunză şi Ştefan Paloşi

Credit Info şi Foto (parţial): frt.ro

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.