Florin Mergea nu poate veni la întâlnirea din cadrul Grupei 1, Zona Europa / Africa a Cupei Davis, ediţia 2017, în care România va întâlni Belarus (3-5 februarie la Minsk). Motivele sunt explicate chiar de el într-un comunicat dat publicităţii pe Facebook:

Cu părere de rău, vreau sa va anunț ca nu voi face deplasarea la Minsk pentru meciul de Cupa Davis contra echipei Belarusului, deși mi-aș fi dorit acest lucru.
Sunt în plina refacere după accidentarea suferită la Rio din cauza căreia au apărut și alte accidentări în încercarea de a reveni la nivelul de anul trecut.

Dacă anul trecut am avut luxul de a îmi permite sa pierd doua mii de puncte, anul acesta nu mai pot face asta, iar încă o săptămână în plus în acest moment mi-ar pune în pericol următoarele luni. De trei săptămâni am început un program special de recuperare și de exerciții specifice alături de preparatorul meu fizic care îmi va fi alături zi de zi anul acesta, inclusiv în perioadele de pauza de la București. Progresul deja se vede și cu pași mici sper ca la Indian Wells sa fiu 100% din punct de vedere fizic.
Va mulțumesc în continuare de suport și înțelegere.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.