Slideshow – două imagini

Lucas Pouille, 22 de ani, jucătorul francez care în 2016 a progresat de pe locul 78 ATP până pe 15 ATP, câştigând în răstimp primul turneu ATP – Metz, după ce jucase prima finală – Bucureşti, şi după ce mai bifase prezent în sferturile Wimbledon şi US Open şi în semifinalele Masters-ului 1000 de la Roma, face un pas spectaculos în ceea ce priveşte viitorul carierei sale.

Din 2017, Lucas Pouille îi va avea ca manageri pe Ion Ţiriac şi pe mâna lui dreaptă, Gérard Tsobanian. Cei doi au lucrat mereu împreună, începând cu managementul carierei lui Boris Becker şi continuând cu cele ale lui Goran Ivanisevic şi Marat Safin.

Lucas Pouille –  care va fi antrenat în continuare de Emmanuel Planque – a declarat şi ce aşteaptări are de la noua colaborare:
Nimic spectaculos, ci o relaţie de încredere pe termen lung, cu o echipă care se va concentra pe carierea mea, astfel încât să ajung cât mai sus. Ion şi Gérard ştiu cum trebuie făcute lucrurile. Îmi doream să evoluez. Am admirat cum au lucrat cu cei pe care i-au transformat în mari campioni. Am încredere în ceea ce îmi vor aduce pe teren şi în afara lui. Mă vor ajuta să fiu mai organizat.

 

Credit Info: tennisactu.net

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.