Galerie

Novak Djokovic se antrenează “acasă”, la Monte Carlo, cu Andreas Seppi (87 ATP, fost 18 ATP / 2013), după cum a anunţat italianul pe Instagram (Foto şi Clip la sfârşitul ştirii).

Altfel, Nole l-a confirmat antrenor principal pe Marian Vajda care – spre deosebire de Boris Becker – pare dispus să suporte prezenţa din ce în ce mai marcantă a lui Pepe Imaz în preajma numărului 2 ATP. Fotografia – şi legenda ei – pe care a postat-o Novak pe Facebook, pare să confirme că, cel puţin la începutul anului, va fi asistat de Imaz (mâna dreaptă în fotografie) şi Vajda:

An nou, ţinte noi, energie proaspătă! Recunoscător şi curios să văd ce va aduce viitorul. Salutări de la team Djokovic Ne vedem la Doha!

De asemenea, numele lui Nenad Zimonjic a fost vehiculat intens şi aceasta este o variantă plauzibilă, dar chiar dacă fostul număr 1 mondial la dublu (în 2008) ar renunţa la circuit, căci el are deja 40 de ani, rolul lui în echipa bunului său prieten nu cred că ar putea fi unul de conducere, ci doar de sprijin. Un mentor al lui Novak, încă de pe vremea când acesta avea 14 ani, Zimonjic a răspuns mereu prezent în prima parte a carierei lui Novak, atunci când el a avut nevoie de îndrumare. Cei doi au făcut pereche la Jocurile Olimpice de la Rio.

Fanii lui Nole sunt însă din ce în ce mai îngrijoraţi – şi pe bună dreptate de inamovibilitatea lui Pepe Imaz. Ultima acţiune pe care au întreprins-o – în disperare de cauză – este o petiţie on line pe care vor să i-o adreseze şi unde îl somează să scape de guru spaniol.

Can’t miss a volley today ??? @djokernole #mccc #tennislife #practice #volley #preseason #improving #sundayfunday

A video posted by Andreas Seppi (@andyseppio) on

 

 

Save

Save

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.