Într-un interviu acordat publicaţiei digitale “El Español”, Ion Ţiriac a spus despre zgura albastră pe care a folosit-o la turneul de la Madrid, al cărui proprietar este, în 2012: “Mingea putea fi văzută mult mai bine. Singura problemă era că jucătorii alunecau prea mult, dar nimeni nu s-a plâns legat de culoare. Televizunile şi jucătorii au fost de acord că puteai să vezi mingea mai bine. Sper că vom avea zgură albastră din nou, toată lumea o doreşte.
Întâmplare sau nu, albastrul este şi culoarea “Mutua Madrileña”, societatea de asigurări care este sponsorul principal al turneului.

Recunoscut unanim ca un vizionar în lumea tensiului, Ion Ţiriac şi-a exprimat şi o idee care deocamdată nu are şanse de implementare: “Dacă aş fi Dumnezeul tenisului, aş implementa o minge mult mai mare, ca să încetinesc jocul şi aş face setul de 4 ghemuri.

Altfel, Ion Ţiriac a a spus că se înţelege foarte bine cu primarul Madridului, Manuela Carmena, şi că îşi doreşte să păstreze turneul la Madrid, cel puţin până în 2021, chiar dacă a primit oferte şi de la alte oraşe.

Despre Rafael Nadal, Ion Ţiriac a spus: “Dacă este sănătos va mai fi competitiv doi sau trei ani. Dar turneul va avea succes şi fără el, nu va dispărea. Madridul este iubitor de sport şi, oricum, Nadal a mai lipsit de la turneu.

tiriac-nadal

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.