La fel ca ieri, Marius Copil a avut nevoie şi astăzi, în semifinale, de două tie-break-uri pentru a câştiga partida şi a se califica în finala turneului ATP Challenger – dotat cu premii în valoare de 85.000 € – “Peugeot Slovak Open”, care se dispută la Bratislava:

Marius Copil (138 ATP) – Daniil Medevedev (Rusia, 104, aflat la clasamentul maxim al carierei, 24 de ani) [6] 7-6(8), 7-6(5)

Partida a durat 1h53′.
Astfel, Marius l-a învins din nou pe Medvedev, după ce o făcuse şi acum două săptămâni în semifinala de la Budapesta.
În prima manşă, după ce la 5-4 şi 40-15, Marius a ratat două mingi  de set, a fost nevoit să salveze la rândul lui una în tie-break la 5-6, apoi a mai ratat alte două, înainte de a se impune.
În manşa a doua, Medvedev a revenit de la 5-3 pentru Marius, dar jucătorul nostru s-a impus în prelungirile tie-break-ului ce a urmat.

În urma calificării în finală, Marius va acumula 65 de puncte ATP – cu 25 mai mult decât primise anul trecut pentru semifinala de la acest turneu – şi se situează pentru moment pe locul 130 în clasamentul live.

În finală, Marius Copil îl va întâlni pe învingătorul din partida Sergiy Stakhovsky (Ucraina, 123) – Norbert Gombos (Slovacia, 161)

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.