S-au încheiat alte două meciuri din optimile de finală ale turneului “Shanghai Rolex Masters”.

Dacă victoria capului de serie 1 nu a fost pusă niciun moment la îndoială, deşi Pospisil a recuperat un break din cele două pe care le făcuse Djokovic în prima manşă şi a revenit de la 0-4 la 3-4, dar cam atât, iar în manaşa a doua, Nole şi-a adjudecat unicul break al setului la 3-3:

Novak Djokovic (Serbia, 1) [1] – Vasek Pospisil (Canada, 131) [Q] 6-4, 6-4 în 1h20′,

în altă partidă am avut parte de o revenire specatculoasă, cea a lui Jack Sock în faţa lui Milos Raonic. Canadianul şi-a adjudecat primul set la zero, în 24′, pentru ca Sock să se desprindă la 2-2 în setul 2 şi să nu mai poată fi egalat de Raonic. În manşa a treia însă, s-a desfăşurat drama, căci ce doi au mers cap la cap – fără break – până în tie-break, când la 6-5, Sock a avut prima minge de meci. au urmat alte două ale lui Raonic – la 7-6 şi 8-7, pentru ca Sock s-o transforme pe ultima:

Jack Sock (SUA, 25) – Milos Raonic (Canada, 6) [5] 0-6, 6-4, 7-6(8)

Raonic s-a calificat dumincă pentru turneul Final de la Londra, aşa încât această înfrângere nu-i periclitează obiectivul respectiv.

În sferturile de finală, Novak Djokovic îl va întâlni pe Mischa Zverev, iar Jack Sock pe învingătorul din Stan Wawrinka – Gilles Simon.

Rezumatele video ale acestor partide, precum şi cele ale primelor meciuri disputate astăzi:




 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.