Singapore 2015: Simona Halep – Agnieszka Radwanska 6-6, 5-1 în tie break şi Radwanska este la două puncte de eliminarea din turneu. Dar face 6 puncte la rând, câştigă setul, meciul, mai târziu Sharapova o învinge în două seturi pe Pennetta, condiţie obligatorie ca Radwanska să se califice în semifinale şi apoi Aga câştigă turneul.

Singapore 2016: Simona Halep – Dominika Cibulkova 3-6, şi apoi la 5-4, 6-5 şi la 5-4 în tie-break, Simona este în 9 rânduri la două puncte de a câştiga setul şi deci de a o scoate pe Cibulkova din turneu. Dar nu o face, Cibulkova câştigă în două seturi, mai târziu Kerber o învinge pe Keys în două seturi, condiţie oblogatorie ca Cibulkova să se califice în semifinale şi astăzi Cibulkova se califică în finală. Ce va fi mâine?

Până atunci să consemnăm rezultatul primei semifinale la simplu jucate astăzi:

Dominika Cibulkova (Slovacia, 8) [7] – Svetlana Kuznetsova (Rusia, 9) [8] 6-1, 6-7(2), 6-4

Partida a durat 2h27′.

Cibulkova a revenit în decisiv cu 4 ghemuri consecutive şi pe fondul unei scăderi în joc şi a unei stări de nervozitate accentuate a Kuznetsovei. Nu ştiu care a fost cauza şi care efectul, cert este că la conferinţa de presă, Sveta s-a arătat nemulţumită de profesionalismul echipei slovacei.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.