Slideshow – 5 imagini cu Novak Djokovic antrenându-se la Belgrad săptămâna trecută

Ce diferenţă faţă de prima parte a anului în rezultatele liderului ATP. Atunci glumeam – pe jumătate, doar – definind tenisul masculin ca pe un sport în care indiferent cine joacă, Djokovic câştigă, iar acum jucătorul sârb trece printr-un moment dificil. Nu numai rezultatele suferă, ceea ce până la urmă n-ar fi o problemă atât de mare, dar el este chinuit o serie de accidentări recurente şi, mai grav, care se împrăştie.

Mai întâi rezultatele: eliminarea şocantă din turul trei de la Wimbledon, de către un Sam Querrey care n-a confirmat rezultatul  la următoarele turnee, apoi înfrângerea atât de dureoasă din primul tur de la JO Rio în faţa renăscutului Del Potro. Şi când toate acestea puteau fi şterse cu buretele printr-un nou titlu de Mare Şlem, la US Open a venit veto-ul lui Wawrinka, omul potrivit în finalele potrivite.

Problemele fizice au început cu retragerea de la Cincinnati, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. La US Open, Nole a avut deseori nevoie de tratament la umăr şi la braţ. Iar la “China Open”, motivul retragerii a fost cotul! Iată cum accidentările lui se împrăştie şi cum foarte plastic compară cei del “Tennismash”, maşinăria care funcţiona perfect, începe să se defecteze din ce în ce mai des.

Mai rămâne în discuţie şi problema personală a lui Nole, pe care atât el, cât şi Jelena au anunţat-o ca fiind acum rezolvată şi care e posibil să-i fi afectat starea psihică.

Rămâne de văzut ce ne va rezerva Novak Djokovic în finalul sezonului.

 

Sursă primară Info: tennismash.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.