Gabriela Ruse (278 WTA) este de neoprit la turneul ITF – dotat cu premii în valoare de 100.000 USD – “Internationaux Féminins de la Vienne”, care se dispută la Poitiers.
După victoria din primul tur la Patricia Ţig, astăzi Gabriela a învins-o categoric pe japoneza Nao Hibino (85 WTA, maxim al carierei: 56 WTA / ianuarie 2016, 21 de ani), care anul acesta a jucat finala turneului WTA de la Tashkent, pe care îl câştigase în 2015!

Gabriela Ruse [SE] – Nao Hibino [6] 6-2, 6-2

Partida a durat 1h5′

Credit Info: itftennis.com

Loviturile puternice ale lui Gabi, care au plimbat-o în permanenţă pe Hibino de pe o parte pe alta a terenului, au lăsat-o pe aceasta fără replică şi mereu mirată de ce îi venea din partea de teren unde evolua numărul 278 WTA.

Gabriela a acumulat 25 de puncte în urma calificării în sferturile de finală şi se situează pentru moment în intervalul de clasament 251 – 258.

Adversara din sferturile de finală a Gabrielei se va decide în urma partidei Pauline Parmentier (69) – Evgeniya Rodina (103), care va închide programul zilei de astăzi.

 

Pentru informaţii proaspete, fotografii şi interacţiune cu noua stea a tenisului românesc, vă recomand pagina de Facebook  Gabriela Ruse Fans

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.