“WTA Insider” redă câteva din răspunsurile Simonei Halep la întrebările care i s-au pus după meciul de astăzi cu Yaroslava Shvedova:

Întrebare: Crezi că în partida cu Madison, te va ajuta meciul de astăzi cu Shvedova?
Simona Halep: A fost o pregătire bună. Dar tot va fi greu. Greu să joci două meciuri la rând cu jucătoare puternice. Vreau să-mi aduc aminte de meciurile de la Wimbledon şi Montréal (victorii Simona la Keys, n.n.). Ştiu că este mereu greu să joci împotriva ei. Este foarte puternică. Dar am învins-o în ultimele două partide. Vreau să fiu încrezătoare, să joc la fel ca astăzi şi să savurez meciul.

Întrebare: Ce s-a întâmplat ieri?
Simona Halep: Meciul era la început. Adversarele au avansat pe laterelele terenului. Ostapenko a vrut să lovească bachkhand sau forehand, nu mai îmi amintesc, pe mijloc. Am fost lovită privind înainte. M-a lovit aici (în partea stângă a capului). Mingea a a vut 150 km/h. Am fost ameţită pe moment, dar apoi m-am simţit mult mai bine. Mă doare şi acum în zona respectivă, dar e bine.

Întrebare: Ai fost consultată şi nu e nicio problemă?
Simona Halep: Da, am fost la medici de câteva ori, chiar şi azi dimineaţă. Dar azi noapte am dormit bine şi asta m-a ajutat.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.