Slideshow: Monica Puig în timpul partidei din turul 1 de la “Toray Pacific Open”

După victoria “de aur” de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Monica Puig a avut un reflux de formă – explicabil, de altfel, prin oboseala la care au fost supuşi tenismenii care au participat acolo – concretizat printr-o eliminare în primul tur la US Open. Dar, iată că Monica şi-a recăpătat suflul şi face un turneu excelent la Tokyo: după ce luni a trecut clar de Varvara Lepchenko (SUA, 79 WTA) în primul tur, astăzi a eliminat-o, în optimile de finală, pe Petra Kvitova, dublând astfel victoria pe care o obţinuse în faţa acesteia în semifinalele de la Rio:

Monica Puig (Puerto Rico, 33) – Petra Kvitova (16) [7, WC] 1-6, 6-4, 6-4 în 2h18′

Aşadar, debutul lui Wim Fissette, în calitate de antrenor “în probe” al Petrei, nu se desfăşoară sub cele mai bune auspicii, dar poate că e mai bine aşa, căci belgianul va şti din prima unde are de lucrat cu noua lui elevă. După US Open, Petra îl concediase pe Frantisek Cermak, compatriotul ei care o antrena din aprilie anul acesta.

*

În altă partidă disputată astăzi, Naomi Osaka, a prins mai multă încredere în forţele proprii, după memorabila întâlnire pierdută la limită cu Madison Keys din turul 3 al US Open şi a creat surpriza în faţa propriilor fani – mai ales prin claritatea cu care a obţinut victoria – în:

Naomi Oska (Japonia, 66) [WC] – Dominika Cibulkova (Slovacia, 12) [6] 6-2, 6-1 în 1h3′

Slideshow. Naomi Osaka în timpul meciului din turul 1: 6-4, 6-4 cu compatrioata ei, Misaki Doi:

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.