Cu un prim set excelent – aşa cum era şi firesc între cele mai bine clasate jucătoare românce ale momentului – a început partida din turul 2 (R32) al turneului WTA Premier 5, “Wuhan Open”. Irina Begu agresivă, hotărâtă, a reuşit să conducă la începutul meciului, dar n-a avut consistenţa necesară în lovituri pentru a-şi păstra avantajul. Simona Halep a ridicat nivelul şi din acel moment a înclinat jocul în favoarea ei. Totuşi, setul a fost unul echilibrat, doar probleme Irinei pe serviciul 2 şi exploziile de fantezie ale Simonei au înclinat balanţa.

Din păcate, Irina, afectată de o problemă la spate, care nu a putut fi rezolvată în pauza dintre seturi, a fost obligată să abandoneze la începutul setului 2.

Simona Halep (5 WTA) [4] – Irina Begu (26) 6-3, 2-0 retragere după 1h8′

(Credit Info: wtatennis.com)

Simona îşi egalează performanţa de la Wuhan 2015, tur 3 – 105 puncte WTA şi aşteaptă deznodământul partidei Roberta Vinci (15) [13] – Yaroslava Shvedova (41), care se va disputa mâine, pentru a-şi afla adversara din optimile de finală.

Oricum, în primul set al întâlnirii de astăzi am văzut-o pe Simona cu poftă de joc, inspirată ca în perioadele ei cele mai bune şi, mai ales, foarte concentrată. Toate acestea mă fac să fiu foarte optimist legat de viitorul ei parcurs de la “Wuhan Open”.

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.