cadantu
Alexandra Cadanţu. Credit Foto: sportsudest.ro

În optimile de finală ale turneului ITF de la Budapesta, dotat cu premii în valoare de 50.000 USD, “I. Sport11 Ladies Open” s-au întâlnit astăzi Alexandra Cadanţu şi Cristina Dinu. La fel ca şi în precedentele lor două întâlniri, care au avut loc în 2015, câştig de cauză a avut fostul 59 WTA:

Alexandra Cadanţu (261 WTA) – Cristina Dinu (237) 6-3, 6-2

Partida a durat 1h36′ (53’/43′).

(Click pentru a mări imaginea. Credit Info: itftennis.com)

În sferturile de finală, Alexandra Cadanţu o va întâlni pe învingătoarea din partida Dalila Jakupovic (Slovenia, 164) [8] – Fanny Stollar (Ungaria, 310), care se va disputa mai târziu.

Pentru calificarea în sferturile de finală Alexandra va fi răsplătită cu 15 puncte WTA şi este sigură deocamdată că îşi va păstra poziţia în clasament (cu o marjă de 1 loc în plus sau în minus).  Ea şi-a recuperat în această săptămână cele 8 puncte pierdute la ITF 25k Mamaia (sferturi de finală anul trecut, faţa de tur 1 anul acesta). Ambele turnee se vor contabiliza luni în clasamentul oficial.

Cristina Dinu nu a reuşit decât parţial acest lucru: ea a obţinut 8 puncte aici, după ce pierduse 12 la Mamaia (semifinale acum, faţă de finală în 2015).

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.