Slideshow (4 imagini)

Florin Mergea (16 ATP la dublu, maxim al carierei: 7 ATP / 13 iulie 2015, 31 de ani) a anunţat, într-un comunicat, noul partener cu care va juca la dublu anul viitor, după ce s-a despărţit de Rohan Bopanna.

Acesta va fi Dominic Inglot (Marea Britanie, 34 ATP la dublu, maxim al carierei: 18 ATP / 5 decembrie 2014, 30 de ani).

Cei doi au mai jucat împreună din octombrie 2014 până în martie 2015, răstimp în care au fost finalişti la Auckland şi Montpellier (în ianuarie şi februarie 2015).

După despărţirea de Florin, Inglot a jucat în a doua jumătate a lui 2015 alături de Robert Lindstedt, ca în 2016 să nu aibă un partener constant.

Iată comunicatul lui Florin:

Am ales ca anul viitor să joc cu cel mai bun prieten al meu. Consider că momentul în care ne-am întâlnit în trecut nu a fost cel mai potrivit pentru niciunul dintre noi, și astfel am lăsat lucrurile neterminate.

Este omul alături de care am obținut cea mai importantă victorie pentru mine, prima din cariera mea împotriva fraților Bryan. S-a întâmplat într-un Grand Slam, când ei se aflau într-un moment de vârf al carierei lor și chiar în ziua în care am împlinit 30 de ani. Acel moment va rămâne pentru totdeauna în inima mea, iar dacă țin cont de relația excelentă pe care o avem și în afara terenului, sunt suficiente elemente care formează o bază solidă pentru parteneriatul din 2017.

Bine ai revenit în #teaMMergea, Dom Inglot!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.