(click pentru a naviga în galerie. Credit Foto: Twitter Harjanto Sumali)


Alt meci cu peripeţii pentru Ana Bogdan, aseară, în optimile de finală ale turneului WTA Premier “Bank of the West Classic”, care se desfăşoară la Stanford, California.

La fel ca în setul 2 al partidei din primul tur, Ana a demarat în forţă, astfel că doar după puţine minute ne frecam la ochi: din nou 5-0 pentru ea, în urma unui joc admirabil, dezvoltat cu un calm şi o siguranţă de sine, demnă de un clasament mult mai bun! Şi din nou a urmat revenirea adversarei, stopată la timp de data aceasta  de către Ana Bogdan, care a reuşit să convertească cea de-a 4-a minge de set (primele două la 5-0, a treia la 5-1).
Dar lipsa de experienţă a Anei la acest nivel şi căldura combinată cu o umiditate ridicată,  care au părut să-i dea mult de furcă jucătoarei din munţii Bucegi, au făcut ca balanţa partidei să se încline în favoarea lui Riske. Totuşi, cu un efort superb pe final, Ana a reuşit să revină în decisiv de la 2-5 la 4-5, salvând şi patru mingi de meci, înainte de a-i strâge mâna la fileu americancei.

Ana Bogdan a acumluat 80 de puncte WTA la Stanford – 55 pe tabloul principal şi 25 în calificări – şi va ocupa de luni un nou maxim al carierei: cel puţin locul 128 WTA.

Alison Riske (SUA, 78 WTA) – Ana Bogdan (135) [Q] 3-6, 6-2, 6-4

Partida a durat 2h3′.

(click pentru a naviga în galerie. Credit Info: wtatennis.com)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.