(click pentrua naviga în galerie. Credit Foto: Cristopher Levy şi SH Fan Space – pentru ultima fotografie)

A doua partidă jucată împreună a însemnat pentru Simona Halep şi Monica Niculescu calificarea în sferturile de finală ale unui turneu Premier 5! Şi de data aceasta, adversarele lor aveau avantajul omogenităţii – joacă împreună din septembrie 2015 – dar aveau şi un palmares foarte bun: câte 3 titluri fiecare, din care unul de Mare Şlem – Australian Open 2012 – în dreptul lui Kateryna Bondarenko.

De partea noastră, cele 6 titluri ale Monicăi Niculescu şi experienţa ei enormă, dar şi practic “debutanta” în această probă, Simona Halep. Ieri însă, Simona nu a fost cu nimic mai prejos decât cele trei experimentate dubliste de pe teren. S-a armonizat perfect cu partenera ei – la care nu s-a observat deloc oboseala după meciul de simplu de-abia încheiat – şi dacă jocul de pe fundul terenului nu a fost o surpriză, cel la fileu a fost unul sclipitor, al unei dubliste cu zeci şi zeci de partide la activ. Astfel că rezultatul final a fost unul logic:

Simona Halep (-) / Monica Niculescu (23) [WC] – Kateryna Bondarenko (63) / Olga Savchuk (56) (ambele Ucraina) 6-1, 6-3 după 56′ de joc

De menţionat şi că jucătoarele noastre nu şi-au pierdut niciodată serviciul.

Perechea Halep / Niculescu va fi recompensată cu 190 de puncte WTA. Ele le vor întâni în sferturile de finală ale turneului Premier 5 “Rogers Cup 2016” pe învingătoarele din partida Caroline Garcia / Kristina Mladenovic [2] – Anna-Lena Groenefeld / Kveta Peschke, care se va disputa astăzi.

Tabloul de Dublu – WTA Rogers Cup Montréal 2016

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.