După ce anul trecut se califica în finala turneului “Rogers Cup” care s-a disputat la Toronto, anul acesta Simona Halep repetă performanţa la ediţia găzduită de Montréal.

Simona acumulează pentru calificarea în finală 585 de puncte WTA care îi permit să progreseze pe locul 3, atât în clasamentul WTA cât şi în cel al sezonului, “Road to Singapore”.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea din meciul Madison Keys [10] – Kristina Kucova ce se va disputa începând cu ora 1.00.

În semifinala ce tocmai s-a încheiat:

Simona Halep (5) [5] – Angelique Kerber (2) [2] 6-0, 3-6, 6-2

Partida a durat 1h38′.

Meciul a fost împărţit în patru faze. Prima: dominarea copioasă a Simonei din setul 1, în care ea a jucat ca într-o stare de graţie şi aproape tot ce făcea îi reuşea; a doua: faza de echilibru din prima jumătate a setului 2, în care s-a mers cap la cap până la 3-3; a treia: perioada de dominare a lui Kerber, cu 5 ghemuri consecutive, care i-au permis să egaleze situaţia la seturi şi să conducă în decisiv cu un break în faţă şi în sfârşit, ultima fază, apoteoza acestei semifinale: cele 6 ghemuri consecutive ale Simonei, încheiate la a 4-a minge de meci.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.