(Click pentru a naviga în galerie. Credit Foto: wtatennis.com & “Rogers Cup”)

Simona: La 3-0 (pentru Kuznetsova, n.n.) când l-am chemat, am vrut doar să exteriorizez tot, căci eram nervoasă. Pierdusem puţin ritmul şi strategia jocului.
Apoi mi-a rămas în minte că trebuie să servesc cu prima, să lovesc mingile, cu dreapta şi reverul şi să fiu agresivă. Nu a funcţionat imediat după ce am vorbit cu el. Dar apoi, în setul 2, a fost mult mai bine. Concret, am început să simt mingea la 5-2 pentru ea. Era cam târziu pentru primul set. Dar am intrat în ritm şi apoi mi-a fost mult mai uşor.

Întrebare: Dublul a părut amuzant.

Simona: Specialistă la dublu (zâmbeşte).

Întrebare: Cum ai reuşit să obţii victoria? E mai amuzant când joci şi dublu?

Simona: Cu Monica, nu prea (râde), e foarte dură şi foarte motivată în timpul meciurilor. Dar mă motivează destul de bine. Astăzi a fost un meci nebun. Adversarele joacă bine. Au câştigat French Open. A fost o victorie bună pentru noi. Am jucat ultimul meci de dublu anul trecut la Toronto. I-am spus după partidă, că la anul, la Toronto, n-o să mai jucăm dublu (râde). Dar cred că m-a ajutat mult. Am avut momente bune în timpul meciului, retururi bune, serviciul. Deci m-am antrenat mult. Cred că mă va ajuta la simplu.

Întrebare: Ce notă ţi-ai da pentru jocul de dublu?
Simona: 10+. Nu, glumesc. Jocul meu la dublu este mai mult unul de simplu. Am vorbit cu Monica. Ea e şefa pe teren. Mi-a spus: rămâi concentrată pe simplu, joacă aşa cum simţi şi eu o să fiu la fileu. Vreau doar să-i fac viaţa mai uşoară la fileu, să lovesc tare şi să servesc bine.

*

On court coaching-urile lui Darren Cahill din timpul partidei de ieri:


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.