Florin Mergea şi Horia Tecău au intrat pe teren în sfertul de finală al “Rogers Cup”, turneul ATP Masters 1000 de la Toronto, fără nicio reţinere, fără niciun complex, de parcă nu ar fi avut în faţă o pereche atât de sudată şi de încununată de succese, ca cea a fraţilor Bryan. Şi această atitudine a dat imediat roade, căci break-ul din primul ghem i-a pus într-o poziţie de forţă, pe care au păstrat-o până la sfârşitul partidei, ei nefiind conduşi niciodată pe tabela de scor. Fiecare dintre ei a dat ce avea mai bun, dar şi mai importantă este omogenitatea (re)dobândită. Cum pe jumătate în glumă spunea comentatorul partidei, partenerii lor respectivi de până acum ar trebui să-şi facă griji, după ce au văzut acest meci.

Florin Mergea (16 ATP la dublu) / Horia Tecău (11) [5] – Bob Bryan (3) / Mike Bryan (4) (ambii SUA) [1] 6-3, 6-3

Partida a durat 56′.

Florin şi Horia au realizat două break-uri în primul set, unul în cel de-al doilea şi nu şi-au pierdut niciodată serviciul în timpul partidei de astăzi.

În semifinale Florin Mergea / Horia Tecău – care au obţinut 360 de puncte ATP în urma victoriei de astăzi – îi vor întâlni pe învingătorii din partida Ivan Dodig (14) / Marcelo Melo (6) [3] – Henri Kontinen (26) / John Peers (13) [8], care se va disputa mai târziu.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.