În optimile de finală ale turneului WTA International – premii în valoare de 226. 750 USD – “Mallorca Open”:

Sorana Cîrstea (97) [Q] – Daniela Hantuchova (Slovacia, 163, maxim al carierei: 5 WTA / ianuarie 2003, 33 de ani) [WC] 6-3, 6-4

Partida a durat 1h14′.

(click pentru a mări imaginea. Credit Info: wtatennis.com)

O partidă aflată la discreţia Soranei, datorită unui joc variat, cu unghiuri în permanenţă deschise, combinaţii inteligente, finalizate în general cu lovituri câştigătoare precise, la limită. Loc de îmbunătăţiri mai sunt în ceea ce priveşte consistenţa jocului, în general şi a serviciului, în special, dar ele vor veni cu siguranţă, pe măsură ce Sorana va juca din ce în ce mai multe meciuri în circuit.

Acesta este al treilea sfert de finală în circuitul WTA, în 2016, pentru Sorana Cîrstea, după Madrid şi Rio de Janeiro.

În sferturile de finală Sorana Cîrstea o va întâlni pe Jelena Jankovic (25) [2] care astăzi a trecut de Elise Mertens (150) cu 0-6, 6-4, 6-3 în 2h7′.

Sorana acumulează pentru calificarea în sferturile de finală 60 de puncte WTA, care se adugă celor 18 dobândite în calificări şi astfel are asigurat un loc în clasamentul live în intervalul 86-88.

cirstea-hantuchova

 

 

2 COMMENTS

  1. well….. e al treilea sfert WTA…. l-ai uitat pe cel de la Rio, unde a ajuns pana in semifinala pierduta la Shelby Rogers….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.