Săptămâna aceasta s-a disputat “Mamaia IDU Junior Championship – Mobexpert U16” competiţie inclusă în calendarul Tennis Europe Junior Tour – categoria 2.

Competiţia a fost acoperită media în totalitate de Paul Alexe în site-ul “Sport Sud-Est, aşa că nu îmi rămâne decât să evidenţiez performanţa perechii Alessia Ciucă / Smaranda Corneanu, care tocmai a câştigat proba de dublu în finala cu Selma Cadâr / Denisa Gheorghe. Scor: 6-0, 6-2.

Smaranda Corneanu (30 în clasamentul Tennis Europe şi 446 în clasamentul combinat ITF al juniorilor la doar 14 ani), despre care am scris deseori, fericită după succesul de la dublu, dar nemulţumită de înfrângerea din sferturile de finală de la simplu – chiar în faţa partenerei ei de dublu – mi-a spus după meci: “A fost o nouă experiență din care am învățat ce trebuie: Să muncesc azi mai mult ca ieri si mâine mai mult ca azi.” Iar tânărul antrenor al Smarandei, Mircea Rădulescu, care ne-a pus cu amabilitate la dispoziţie fotografii de la festivitatea de premiere: “E un drum greu, plin de obstacole dar în acelaşi timp e o provocare care mă motivează zi de zi.

(click pentru a naviga în galerie)

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.