gabriela ruse

În primul tur al turneului ITF – cu premii în valoare de 50.000 USD – “4. Bredeney Ladies Open” – care se dispută la Essen în Germania, Gabriela Ruse a obţinut un rezultat excepţional – prima victorie la o jucătoare clasată în top 100 WTA!

Gabriela Ruse (327 WTA) – Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 99 WTA, maxim al carierei 92 WTA / octombrie 2014, 22 de ani) [1] 3-6, 6-2, 6-2 în 2h29′

După un prim set în care s-a acomodat cu “aerul înălţimilor”, Gabriela a dominat categoric următoarele două manşe, jucând din ce mai sigur pe măsură ce meciul avansa.

(click pentru a mări imaginea. Credit info: itftennis.com)

Pentru calificarea în optimile de finală, Gabriela va fi recompensată cu 8 puncte WTA şi avansează în clasamentul live până în zona locurilor 315-320.

Adversara din optimile de finală a Gabrielei Ruse va fi Olga Saez Larra (Spania, 381 WTA, maxim al carierei: 318 WTA / septembrie 2015, 21 de ani), jucătoare venită din calificări. Meciul se va disputa tot astăzi.

Tot astăzi, în al treilea meci pentru Gabi, nu mai devreme de 18.30:

Gabriela Ruse / Elyne Boeykens (Belgia) – Tatiana Buia (Argentina, 183) / Alona Fomina (Ucraina, 245) [2]

 

Pentru alte informaţii legate de Gabriela Ruse, fotografii, comentarii live ale meciurilor ei şi interacţiune cu Gabi, vă recomand pagina de Facebook a grupului de susţinere Gabriela Ruse Fans.

 

 

3 COMMENTS

  1. Potențial foarte bun.Eram obișnuiți cu două partide într-o zi, ambele câștigate, dar trei partide într-o zi și mai ales dacă vor fi toate câștigătoare, cred că vor marca o nouă premieră pentru Gabriela și poate un nou record. Hai Gabi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.