Doar meciul Roberto Bautista Agut (Spania, 16)- Donald Young (SUA, 75) – întrerupt la scorul de 6-4 – mai trebuie să se încheie astăzi în deschiderea programului, ca apoi să se treacă în program normal, adică la sferturile de finală. Toate acestea, desigur, în măsura în care vremea le va permite.

Altfel, ieri am avut un meci memorabil, împănat cu recorduri: Gilles MüllerJohn Isner (SUA, 17) [7] 3-6, 7-6(16), 7-6(7) în care Gilles Müller a salvat 10 mingi de meci: 6 în manşa a doua şi 4 în cea de-a treia, toate în tie-break-urile respective, din care 3 consecutive în manşa a doua. Este cel mai mare număr de mingi de meci salvate de la victoria lui Rainer Schütller de la Kitzbühel 2004, când neamţul a salvat 10 mingi de meci înainte de a se impune în faţa lui Andreas Seppi.
De asemenea Isner a servit 45 de aşi, locul 2, de când a început să fie ţinută statistica ATP – 1991, după Karlovic – 45 la Halle 2015. Dar şi Müller a servit 24, astfel încât numărul total pe partidă: 69 a fost cel mai mare într-un meci de 2/3 seturi din 1991 încoace.

Altfel, Milos Raonic s-a impus greu în faţa lui Jiří Vesely (Cehia, 68) [LL], fiind nevoit să salveze şi o minge de set în tie-break-ul manşei a doua: 7-5, 7-6(6).

Andy Murray s-a impus în  în faţa compatriotului său Aljaz Bedene şi se pregăteşete astăzi pentru primul duel britanic în sferturile de finală, din Era Open la Queen’s, cu Kyle Edmund.

Dar iată care vor fi sferturile de finală:

Steve Johnson (SUA, 39) – Marin Cilic (Croaţia, 13) [5]

 

Andy Murray (Marea Britanie, 2) [1] – Kyle Edmund (85)

Bautista Agut / Young – Milos Raonic (Canada, 9) [3]

 

Gilles Müller (Luxemburg, 41) – Bernard Tomic (Australia, 22)

 

 

Tablourile ATP actualizate

Ordinea de joc de la Queen’s

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.