sorana cirstea1

(credit foto: Simona Halep Fan Space)

În optimile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory – cu premii în valoare de 5.300.951 USD – “Mutua Open Madrid:

Sorana Cîrstea (127 WTA) [WC] – Laura Siegemund (Germania, 44) [Q] 6-4, 7-6(9)

Partida a durat 2h6′.

După un prim set dominat de Sorana, cel puţin în cea de-a doua jumătate a lui şi un început fulminant în cel de-al doilea (3-0), jocul Soranei a scăzut în consistenţă şi – pe fondul înverşunării de-acum celebre a lui Siegemund – situaţia s-a echilibrat. Dar astăzi Sorana a compensat lipsa de meciuri – după revenire – la nivel înalt cu o determinare ieşită din comun şi într-un tie-break dramatic a fructificat a doua minge de meci avută, după ce a salvat în răstimp trei mingi de set ale lui Siegemund.

În sferturile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Dominika Cibulkova (38 WTA), care astăzi a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova cu 2-6, 6-3, 7-5.

În clasamentul live, Sorana se situează după această victorie – care îi aduce 215 puncte WTA – în intervalul locurilor 96-102, situaţie ce va cristaliza şi funcţie de rezultatele jucătoarelor din acea zonă de clasament, prezente la alte turnee.

 

 

1 COMMENT

  1. Ehehehehe, de cand o astept eu pe draga de Sorana…..o dovada mai certa de daruire si valoare nu putea exista!!! Bravo, fata draga, fata frumoasa, fata eroina! Ai invins totul : durerea la umar, revenirea anevoiasa, turnee de 25.000 de dolar cu pleava tenismenlor si iata-te! Te vreau in semifinala, apoi, nu se stie!!! Dumnezeu cu tine!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.