Astăzi în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros:

Tsvetana Pironkova (Bulgaria, 102 WTA, clasament maxim al carierei: 31 WTA / septembrie 2010, 28 de ani) – Agnieszka Radwanska (2) [2] 2-6, 6-3, 6-3

Partida a durat 2h14′.

(click pe imagine pentru a mări. Credit Info: rolandgarros.com)

La întreruperea de acum două zile Radwanska era în avantaj cu 6-2, 3-0, după care astăzi, Pironkova a câşigat 12 din ultimele 15 ghemuri şi a devenit prima bulgăroaică de la Sesil Karatantcheva (la 16 ani)  în 2005, care se califică în sferturile de finală de la Roland Garros.

După partidă, Aga a răspuns întrebării Condiţiile au fost atât de umede, de grele:  “Sunt atât de surprinsă şi mânioasă că a trebuit să jucăm în ploaie. Adică, nu e un turneu de 10.000 USD. E un Mare Şlem. Cum poţi să-i pui pe jucători să evolueze în ploaie? Eu nu pot să joc în condiţiile astea. Adică...”

Iar apoi întrebării Părea la un moment dat că încerci să explici asta arbitrului:În al doilea set, de dimineaţă am jucat mai mult în ploaie. Nu ştiu cine ne pune să jucăm în asemenea condiţii. Vreau să zic că nu cred că le pasă ce gândim. Cred că le pasă de alte lucruri. Aşa că sunt supărată. Adică nu-s destul de sănătoasă.

(sursă Twitter WTA Insider)

radwanska

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.