Întrebare: Cât de dificile au fost condiţiile pe teren căci au părut umede şi grele?

Simona Halep: “Nu pot să comentez despre condiţii. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Şi ca să joci meciuri de tenis pe ploaie, cred că e puţin cam mult. Dar toţi au fost în aceeaşi situaţie şi cine a fost mai puternic a câştigat.

Întrebare: Aga Radwanska a spus acelaşi lucru. A spus că nu e un turneu de 10.000 USD. A încercat să oprească meciul. Ţi-a venit în vreun moment să spui: asta este cu adevărat ridicol?

Simona Halep: “Nu, pentru că ştiam că n-am şanse să schimb nimic. Cred că n-ar fi fost o idee bună să spun ceva, căci ar fi fost degeaba. Cred că nimănui nu-i pasă de jucători. Nu-mi pasă că am pierdut meciul astăzi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate. Şi asta e o mare problemă. Dar cum spuneam, nimănui nu-i pasă. Trebuie să ieşim şi să jucăm.”

Întrebare: Ţi-ai dorit să începi meciul? Sau ţi-ai dat seama că nu e bine să ieşiţi şi să jucaţi? Ai fost nemulţumită că s-a jucat astăzi?

Simona Halep: “Da, am fost. Pentru că terenul nu a fost bun. Mingile au fost umede, complet umede în timpul meciului.  Cred că este prea dificil să joci tenis în asemenea condiţii. Da, am avut dureri la spate, la tendonul lui Ahile, e normal. Sam a fost mai puternică şi a jucat mai bine astăzi şi cred că aceste condiţii îi sunt mai favorabile căci are mult topspin.

Întrebare: De ce crezi că s-a jucat, dacă spui că era imposibil. Era imposibil de jucat, de ce crezi că organizatorii au insistat să continue?

Simona Halep: “Nu ştiu. Trebuie să-i întrebăm. Poate că sunt speriaţi că zilele trec şi nu se joacă meciuri. Dar nu este vina noastră, nu este vina lor. Dar cred că deciziile nu au fost cele mai bune.


Sursă (click pentru a mări imaginea):

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.