Parcursul excelent al Laurei Siegemund la turneul WTA Premier – cu premii în valoare de 693.900 USD – “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart a fost oprit în finală de către compatrioata ei, Angelique Kerber.

Credit Foto: “Porsche Tennis Grand Prix”

Angelique Kerber câştigă primul turneu la 3 luni după victoria într-un turneu de Mare Şlem, performanţă ce nu mai fusese realizată din 2011, de la succesul Petrei Kvitova la Linz, după triumful de la Wimbledon.

Este al doilea turneu (consecutiv) câştigat de Kerber la Stutttgart, unde Maria Sharapova are 3 titluri şi Julia Görges unul, la prima ediţie, cea din 2011.

Este a 9 victorie de turneu în circuitul WTA (prima la Paris 2012) pentru Angelique: 1 Mare Şlem, 6 WTA Premier şi 2 WTA International, obţinute pe următoarele suprafeţe: 5 pe hard, 3 pe zgură şi 1 pe iarbă.

Rezultatele celor două finale au fost:

Laura Siegemund (71) – Angelique Kerber (3) [2] 6-4, 6-0 în 1h21′

Caroline Garcia (14) / Kristina Mladenovic (9) – Martina Hingis (1) / Sania Mirza (1)  2-6, 6-1, [10-6] tot în 1h21′

Perechea franceză este la al doilea titlu obţinut imediat după Charleston, între cele două ele calificând şi echipa Franţei în final Fed Cup, prin victoria decisivă din meciul cu Olanda. Caroline Garcia are acum 4 titluri la dublu, iar Kristina Mladenovic, 14.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.