După victoria de astăzi din sferturile de finală de la Hammamet (10.000 USD):

Gabriela Ruse (421 WTA) [4] – Gaia Sanesi (Italia, 558 WTA, dar cu un maxim al carierei 294 WTA în iulie 2014) 6-0, 6-1 în 1h13′,

Gabi va intra începând de luni într-o săptămână – atunci când îi vor fi contabilizate punctele de la acest turneu (deocamdată 4 puncte WTA) – în top 400 WTA, ea fiind sigură în acest moment de locul 396.

Va reamintesc că Gabriela a intrat în clasamentul WTA anul trecut în iulie, după BRD Bucharest Open, unde trecea un tur de calificări.

În semifinale, Gabi o va întâlni pe jucătoarea din Germania, Katharina Hobgarski (496, 18 ani) [8], care în sferturile de finală a creat surpriza învingând-o pe favorita 1 Dia Evtimova (Bulgaria, 391 WTA, fostă 145 WTA / 2011).

Gabriela s-a calificat în finala de dublu.

În semifinala disputată în această după-masă, Gabriela, alături de adversara sa din semifinala de simplu de mâine, le-au învins pe favoritele 1, Dia Evtimova (Bulgaria) / Julia Grabher (Austria) cu 6-3, 6-3 în 1h4′.

În finala de mâine, Gabriela Ruse / Katharina Hobgarski, care nu sunt capi de serie aici, le vor întâlni pe favoritele 2,  Ola Abou Zekry (Egipt) / Snehadevi S Reddy (India).  

Semifinala de simplu va începe la ora 12.00, iar finala de dublu după odihna cuvenită.

Dacă sunteţi interesaţi să urmăriţi pas cu pas activitatea Gabrielei şi să interacţionaţi cu viitoarea stea a tenisului românesc, vă recomand pagina de susţinere: Gabriela Ruse Fans

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.