O mare surpriză printre sfert-finaliştii turneului ATP 250 Series – dotat cu premii în valoare de 463.520 USD – “BMW Open by FWU AG” de la München: slovacul Jozef Kovalik (139 ATP, aflat la cel mai bun clasament al carierei, pe care şi-l va îmbunătăţi de luni până la cel puţin 127 ATP, 23 de ani). Desigur, el a profitat de o conjunctură favorabilă, şi anume de retragerea capului de serie 2, Gaël Monfils, şi astfel ca lucky loser a avut BYE în primul tur, ca apoi în optimi să-l învingă pe olandezul Igor Sijling (131 ATP), venit şi el din calificări.

Croatul Ivan Dodig (75 ATP), pe de altă parte, l-a învins pe capul de serie 6 – brazilianul Thomaz Bellucci (35) [6]: 7-6(5), 6-3

Al treilea jucător necotat printre favoriţi care a ajuns în sferturile de finală este argentinianul este Juan Martin del Potro. El îşi continuă cursa de revenire spre vârfurile ierarhiei. Beneficiar al unui wild card aici, fostul număr 4 mondial / ianuarie 2010, el este acum 337 ATP, dar va progresa de luni oricum până pe 273.

Sferturile de finală vor începe la ora 12.00 şi se vor desfăşura după următorul program:

(click pe foto pentru a naviga în galerie, Credit Foto: pagina de Facebook a “BMW Open by FWU AG”)

Dominic Thiem (Austria, 15) [3] – Ivan Dodig

David Goffin (Belgia, 13) [1] – Alexander Zverev (Germania, 49) [8]

Fabio Fognini (Italia, 30) [5] – Jozef Kovalik

Juan Martin del Potro [WC] – Philipp Kohlschreiber (Germania, 27) [4]

 

Ordinea de joc de la München

Tablourile turneelor ATP

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.