(click pe foto pentru a naviga în galerie. Credit Foto Elif Ilkel , Twitter “TEB BNP Paribas Open”)

În optimile de finală ale turneului ATP 250 Series – cu premii în valoare de 426.530 USD – “TEB BNP Paribas Open” de la Istanbul:

Grigor Dimitrov (29 ATP) [2] – Adrian Ungur (194) [Q] 7-5, 4-6, 7-5

Partida a durat 2h13′.

(credit info: atpworldtour.com)

Adrian Ungur, nu numai că a jucat foarte bine, apelând la o cascadă de scurte, alternate cu forheand-uri devastatoare şi cu destule reveruri superbe în lung de linie, dar nu şi-a pierdut încrederea după primul set pierdut la limită – la 5-4 şi 30-30 a fost la două mingi de set – ci l-a determinat pe Dimitrov să-şi piardă el cumpătul şi să dezintegreze o rachetă într-o criză de nervi, astfel încât Adrian a câştigat setul 2 cu un break alb! În decisiv, cei doi au mers cap la cap cu serviciul până la 5-5, dar istoria din primul set s-a repetat şi Adrian a ajuns din nou la 5-4 şi 30-30 – acum la doar două mingi de victorie – când a ratat un voleu cu reverul la fileu. Acela a fost punctul crucial al meciului, căci din acel moment, Adrian nu a mai luat decât un punct până la final.

În concluzie, un meci exclent făcut de Adrian Ungur, în care nu s-a văzut niciun moment că el era doar la a 51-a partidă în circuitul ATP.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.