Circuitul “WTA 125k Series” (corespondentul feminin al circuitului ATP Challenger, cu o valoarea a premiilor fixă: 125.000 USD, de unde şi numele său) programează în această săptămână un turneu la San Antonio, Texas.

Irina Begu (35 WTA) a primit un wild card aici şi va fi cap de serie numărul 2.

Ea va juca astăzi în primul tur cu americanca Samantha Crawford (111 WTA, maxim al carierei 107 WTA / 11 ianuarie 2016). Crawford şi-a atins maximul carierei după un excelent început de an la Brisbane, unde venită din calificări, le-a eliminat pe Belinda Bencic şi Andrea Petkovic, înainte de a pierde în semifinale la Victoria Azarenka. Însă, la următoarele turnee, Sam nu a confirmat parcursul foarte bun de la Brisbane.

Pentru Irina Begu acest turneu este o bună oportunitate de a grăbi procesul de reintrare în formă – după accidentarea suferită – şi de a pregăti turneul Premier Mandatory de la Miami, care va începe săptămâna viitoare.

Partida Irina BeguSamantha Crawford este programată a treia din sesiunea ce începe la ora 17.00, aşadar ora aproximativă de începere este 20.00.

 

Tabloul de simplu de la San Antonio

 

Samantha Crawford la Brisbane

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.