nicholas david ionel

În faza preliminară a competiţiei “Winter Cups by Head”, desfăşurată în mai multe oraşe din Europa, doar naţioanala de Băieţi U14 s-a calificat pentru turneul final, care va avea loc la Bucureşti între 19-21 februarie.

România U14 Băieţi în componenţa Nicholas-David Ionel, Sebastian Gima, Radu Mihai Papoe – căpitan nejucător: Gima Stere a ocupat locul 2 (primele două locuri au fost calificante), după ce a învins Estonia cu 3-0, Danemarca cu 3-0 şi a pierdut finala cu Franţa: 0-3.

Celelalte selecţionate ale României nu s-au calificat pentru turneul final. Mai multe junioare au reclamat în ultima vreme faptul că atunci când joacă pe suprafeţe rapide – cum a fost cazul acum la Izmir, dar şi la alte turnee – au probleme mari şi nu-şi pot face jocul, deoarece în ţară nu există astfel de terenuri de joc pe care să se pregătească. Poate o investiţie utilă ar fi ca la CNT – sau în orice alt loc – să se amenajeze măcar un teren cu suprafaţă rapidă, pe care juniorii de vârf să se antreneze.

România U 16 Fete (Mihaela Mărculescu, Andreea Prisăcariu, Smaranda Corneanu) s-a clasat pe locul 3, după BYE în primul tur, 0-3 cu Elveţia (echipă ce avea să câştige turneul) şi 2-1 cu Slovacia în finala mică.

România U14 Fete (Raluca Tudorache, Ana Manea, Isabela Dima) s-a clasat tot pe locul 3, după 2-1 cu Cipru, 0-3 cu Rusia şi 3-0 cu Letonia în finala mică.

România U16 Băieţi (Cezar Creţu, Ştefan Paloşi, Cristian Andreescu a pierdut în primul tur 0-3 cu Marea Britanie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.