După ce am început încă de vineri numărătoarea victoriilor de turneu şi am ajuns deocamdată la două – Victor Antonescu / Mircea Jecan la Murcia (ITF Futures) şi Denise Stoica / Maya Tahan (Israel) la Copenhaga (ITF Juniori), iată că astăzi programul jucătorilor români în circuitele ITF este şi mai aglomerat, şi mai antrenant.

Mai întâi două finale:

La Antalya, Gabriela Ruse / Petia Arshinkova (Bulgaria) le vor întâlni în finală, nu înainte de ora 13.00, pe Eleni Daniilidou (Grecia) / Arina Folts (Uzbekistan) [3].

La Sharm El Sheikh, altă pereche româno-bulgară, Oana Simion / Julia Terziyska [1] va disputa finala turneului. Ele lor avea ca adversare pe sud-africancele Ilze Hattingh / Madrie Le Roux [4]. Finala va începe cel mai devreme la 12.30.

Apoi, patru semifinale:

La Altenkirchen, Germania singurul dintre turneele despre care facem vorbire în această ştire, cu premii de 25.000 USD – restul fiind de 10.000 USD – Cristina Dinu / Tamira Paszek (Austria) [4] le vor întâlni în semifinale – nu înainte de ora 18.00 – pe Ysaline Bonaventure (Belgia) / Xenia Knoll (Elveţia) [1].

La Antalya, aceeaşi Gabriela Ruse [4] o va întâlni în semifinala de simplu, de la ora 10.00 pe austriaca Julia Grabher [1].

La Plantation, Florida, Victor Hănescu [3] va juca pentru un loc în finală – de la ora 19.00 – cu argentinianul Facundo Mena [6].

Iar juniorul Gabi Adrian Boitan [3] va disputa semifinala turneului de Grad 4 de la Heuvelrug (Olanda) cu britanicul Alastair Gray [1], începând cu ora 11.00 (aproximativ)

Aici puteţi vedea rezultatele jucăorilor români din această săptămână şi detalii despre adversarii lor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.