ruse bara

Pentru cariera Gabrielei Ruse, numele oraşului în care se desfăşoară turneul cu premii în valoare de 25.000 USD,   este unul predestinat. La Sunrise (“Răsărit”) – un oraş cu 85.000 de locuitori, care inţial trebuia să se numească Sunset (“Asfinţit”), dar care la cererea celor care urmau să se mute în noua comunitate a fost redenumit – Gabriela s-a autodepăşit din nou. A învins în două meciuri consecutive jucătoare ce au fost în top 100 WTA: Laura Robson (fostă 27 WTA) şi Grace Min (fostă 97 WTA), a mai învins alte 2 jucătoare clasate (încă) mai bine decât ea şi a câştigat în una şi aceeaşi zi 3 meciuri.

După victoriile de ieri de la simplu, aseară, Gabriela Ruse a mai intrat o dată pe teren, alături de partenera ei, Irina Bara pentru meciul de dublu din sferturile de finală, în care le-au învins pe favoritele 2 ale turneului.  Rezultatul a fost:

Irina Bara / Gabriela Ruse – Natela Dzalamidze / Veronika Kudermetova (ambele Rusia)  [2] 2-6, 6-3, [10-4], după 1h2′ de joc.

Şi, dacă lucrurile vor merge aşa cum ne dorim, maratonul de ieri se va repeta astăzi, căci de la ora 16.00, Gabriela Ruse are programat sfertul de simplu cu ucraineanca Elizaveta Ianchuck (321 WTA, maxim 283 WTA / iunie 2015 – 22 de ani), semifinala de simplu fiind programată tot astăzi.

De asemenea semifinala de dublu Irina Bara / Gabriela RuseKaterina Kramperova / Jesika Maleckova (ambele Cehia) este programată tot astăzi.

sunrise 3
Terenul central al complexului de la Sunrise, în timpul meciului de Cupa Davis, Argentina – Israel, 2014
sunrise 2
Imagini din Sunrise, Florida

sunrise 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.