La turneul Andrezieux-Boutheon, Franţa, “ENGIE OPEN Métropole 42”, cu premii în valoare de 50.000 USD, Andreea Mitu / Alizé Lim s-au calificat în semifinale – după ce în sferturile de finală le-au învins pe Myrtille Georges (Franţa) / Isabella Shinikova (Bugaria) cu 6-2, 6-4 – şi le vor întâlni astăzi, după ora 19.00 pe favoritele 3, elveţiencele Viktorija Golubic  / Xenia Knoll.

La Bertioga, Brazilia, 25.000 USD, Sorana Cîrstea (243 WTA) [3] o va întâlni în optimile de finală începând cu ora 16.30 (aproximativ) pe Victoria Bosio (Argentina, 481), jucătoare venită din calificări, iar Cristina Dinu / Indy De Vroome vor juca în sferturile de finală cu Montserrat Gonzalez (Paraguay) / Ana Sofia Sanchez (Mexic). Cristina Dinu a pierdut partida din turul 1 cu Rebecca Sramkova, 6-1, 6-1 pentru aceasta din urmă.

La Sunrise, Florida, ieri nu s-a jucat, astel că rămân valabile meciurile pe care le anunţam ieri, cu precizarea că meciul Irinei Bara este programat să înceapă la ora 16.00 şi al Gabrielei Ruse la ora 17.30.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.