În ianuarie 2016 se vor desfăşura în prima săptămână trei turnee WTA, în a doua săptămână două turnee, iar în ultimele două săptămâni turneul de Mare Şlem, Australian Open.

Dacă amănunte despre turnee şi despre participare v-am oferit în ştirile indicate mai sus, iată, mai jos, clasamentul lunii ianuarie 2015 (primele 60 de jucătoare). După cum se ştie clasamentul WTA este calculat pe durata a 52 de săptămâni, aşadar după fiecare săptămână punctele obţinute în 2015, vor ieşi pe rând din zestrea jucătoarelor şi vor fi adunate cele obţinute în săptămâna corespondentă din 2016 (în săptămâna de la mijlocul turneelor de Mare Şlem nu se publică clasamentul WTA).

În coloana a doua sunt indicate punctele obţinute în ianuarie 2015, în coloana a treia ponderea punctelor lui ianuarie 2015 din totalul de puncte al jucătoarei, iar în ultima coloană locul ocupat de jucătoare dacă nu-şi apară punctele (în cazul în care nu realizează nici un punct). Desigur că, la fel ca până acum, teniSite. info vă va prezenta săptămânal clasamentele WTA, dar tabelul de mai jos e un punct de plecare pentru orice analiză veţi dori să faceţi.

wta ianuarie 2015

 

Mulţumiri lui “wta statistics”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.