Un antrenor important liber şi un jucător de perspectivă fără antrenor, amândoi din aceeaşi ţară, ce poate fi mai incitant pentru presă, decât de a specula legat de o colaborare între cei doi?

Întrebat de “Sydney Morning Herald” dacă vede posibilă o colaborare cu Nick Kyrgios, Roger Rasheed răspunde afirmativ, deşi adaugă că nu a fost contactat încă de Nick. Rasheed a precizat însă şi condiţia sine qua non în care ar accepta o colaborare: ca jucătorul să se supună programului său dur de antrenament tehnic şi fizic: “Dacă un jucător foarte talentat doreşte să înfăptuiască ceva şi să ajungă printre cei mai buni, atunci programul meu dă roade. Este evident că Nick este un jucător diferit, flamboiant şi nu poţi să-i iei strălucirea naturală unui jucător. Problema este cum să modelezi acest har într-un produs care să devină o forţă pe scena mondială.”

roger rasheed

Roger Rasheed i-a antrenat pe Lleyton Hewitt, Gaël Monfils, Jo-Wilfried Tsonga şi Grigor Dimitrov. Cu fiecare dintre ei a avut rezultate foarte bune, excepţie făcând ultima perioadă cu Grigor Dimitrov, care şi dus la separarea lor după Wimbledon 2015. De atunci Rasheed este liber de contract.

Nick Kyrgios, la rândul lui, s-a despărţit de Joshua Eagle şi Todd Larkham înainte de Wimbledon 2015, fiind ajutat în timpul sezonului pe hard de Lleyton Hewitt, care a promis că îl va mai sprijini, dar că nu poate să se ocupe în exclusivitate de el, deoarece a acceptat postul de căpitan nejucător al echipei Australiei.

Ştire semnalată de Andreea Ionescu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.