Mihaela Mărculescu, Nicole Tătăruş şi trofeele lor, umplute cu tradiţionalele portocale

Nicole Tătăruş şi Mihaela Mărculescu au fost învinse în finalele pe care le-au disputat ieri la importantul turneu pentru juniori “Orange Bowl” – categoria U16, dar generaţia a treia a tenisului românesc este pregătită să calce pe urmele mai vârstnicelor şi atât de cunoscutelelor compatrioate care scriu istorie în circuitul WTA.

Rezultatele celor două finale au fost:
Maria Lourdes Carle (Argentina) [2] – Gabriela Nicole Tătăruş 6-2, 7-6(7) – la al 9-lea meci în turneu (3 tururi de calificări şi 6 meciuri pe tabloul principal de 64 de jucătoare)
Mccartney Kessler / Emma Kurtz (SUA) – Mihaela Mărculescu / Ania Hertel (Polonia) 6-3, 4-6, [10-6] – la al 4-lea meci consecutiv încheiat în super tie-break.

Ambele meciuri au fost întrerupte de mai multe ori de ploaia care a perturbat sfârşitul turneului, la fel cum a făcut-o şi la debutul său.

Bilanţul celor două jucătoare românce la marile turnee americane – “Eddie Herr” şi “Orange Bowl” – este următorul:
Nicole Tătăruş – simplu: finală + optimi de finală/ dublu: optimi
Mihaela Mărculescu – simplu: semifinală + optimi / dublu: finală + optimi

Aşadar, cele două se vor întoarce marţi seară în România – venind de la Miami, unde au ajuns deja – cu bucuria şi cu mândria că au făcut o treabă foarte bună în circuitul american.

Mihaela Mărculescu a avut din nou plăcerea şi ambilitatea să ne ofere informaţii proaspete şi utile, precum şi fotografii “cu portocalele” atât de râvnite, pe care iată că până la urmă atât ea, cât şi Nicole Tătăruş le-au dobândit, după evoluţii excelente.

mihaela marculescu _ania hertel
Mihaela Mărculescu şi Ania Hertel după festivitatea de premiere

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.