Aseară, aflată încă pe aeroportul din Miami, împreună cu Nicole Tătăruş, Mihaela Mărculescu a ţinut să ne  transmită câteva gânduri:

M-am simţit urmărită din ţară şi asta m-a ambiţionat mai mult. Trofeul de vicecampioană de la Orange Bowl reprezintă un simbol, un jalon în drumul oricărui jucător de tenis spre confirmarea deplină.

Mihaela a ţinut să mulţumească celor ce su sprijinit-o pentru ca performanţele de acum să devină posibile:

Vreau să îi mulţumesc în mod deosebit mamei mele, care în cea mai mare parte a acestei deplasări mi-a fost alături atât fizic cât și moral, tatălui meu care îmi stă alături zi de zi, sprijinindu-mă cu tot ce am nevoie, întregii mele familii care mă susține şi mă iubește!
Îi mulţumesc domnului antrenor Cornel Enache, care de la vârsta de 9 ani se ocupă de pregătirea mea, domnului Aurel Neagu, care se ocupă de pregătirea mea fizică, domnului Vali Mitrea, cel care la vârsta de 7 ani mi-a pus în mână prima rachetă și m-a inițiat în tainele tenisului.
Mulțumiri speciale vreau să aduc dirigintelui meu, profesorul de informatică Marcel Homorodean pentru susţinerea şi educația pe care mi le acordă de peste 4 ani, întregului colectiv de profesori de elită şi colegilor de la prestigiosul Colegiu Naţional de Informatică Tudor Vianu din Bucureşti!

Mihaela a promis că ne va povesti în amănunt  momentele foarte interesante prin care a trecut în timpul celor două turnee din America. 

Şi, în sfârşit, ea a completat albumul foto pe care ni l-a pus la dispoziţie, cu imagini în care apare alături de Nicole Tătăruş şi de partenera ei de dublu, poloneza Ania Hertel.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.