Acum câteva minute, Mihaela Mărculescu (născută la 13 septembrie 2000 în Bucureşti), cea care la Orange Bowl s-a calificat în sferturile de finală la dublu şi a fost eliminată în optimile de simplu, a transmis fanilor săi – prin intermediul site-ului nostru – următoarele gânduri:

Ieri am avut primul meci foarte solicitant,  încheiat după două tie-break-uri. Peste câteva ore, am susţinut al doilea meci cu chinezoaica Ann Li, care a jucat foarte bine, agăţându-se de fiecare minge. Oboseala şi-a spus cuvantul. Dacă aş fi jucat în ritmul normal de un meci pe zi, altul ar fi fost deznodământul ! Apoi, spre seară, am intrat la dublu, un meci cu răsturnări de situaţii (frumuseţea meciurilor de dublu!), pe care l-am câştigat cu un maxi-tie-break – semimaraton – 14-12 ! Acum mă voi concentra pe dublu, atât eu cât si partenera mea Ania, dorindu-ne portocalele!”

Iar noi îţi dorim să le obţii, Mihaela!

Portocalele despre care vorbeşte Mihaela - aici Ana Konjuh cu trofeul (Foto Credit: Michael Baz)
Portocalele despre care vorbeşte Mihaela – aici Ana Konjuh cu trofeul în 2012 (Foto Credit: Michael Baz)

Meciul de dublu din sferturile de finală ale categoriei U16, Mihaela Mărculescu / Anja Hertel (Polonia) – Nicole Mossmer / Marelle Zein (SUA) se va disputa astăzi, nu mai devreme de ora 21.30 (!)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.