Săptămâna trecută la turneul ITF cu premii în valoare de 25.000 USD de la Zawada, Polonia, Mihaela Buzărnescu (261 WTA) a avut un parcurs excelent, ea reuşind să ajungă în finală la simplu – pierdută în faţa sârboaicei Ivana Jorovic (o jucătoare de 18 ani, care pare să calce pe urmele celebrelor ei compatrioate) – şi să câştige turneul la dublu alături de poloneza Justyna Jegiolka.

Finala de la simplu o va ridica pe Mihaela în clasamentul WTA de lunea viitoare (când i se vor activa punctele) până pe – cel puţin – locul 240. Vă reamintim că cea mai bună clasare a ei – înainte de a fi afectată de mari probleme de sănătate – a fost locul 141, ocupat pe 11 iunie 2012.

Iată în continuare galeria foto, venită cu o uşoară întâziere: în primele trei fotografii sunt imagini de la festivitatea de premiere şi din timpul finalei de dublu şi în următoarele 4, de la cea de simplu.

mihaela buzarnescu_zawada6mihaela buzarnescu_zawada7mihaela buzarnescu_zawada0mihaela buzarnescu_zawada1mihaela buzarnescu_zawada3
mihaela buzarnescu_zawada4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.