Diseară la “Jyske Bank Boxen” – arenă cu o capacitate totală de 15.000 de locuri (pentru concerte) şi 7.000 de locuri (pentru tenis) – din Herning – oraş din Danemarca cu o populaţie de 47.000 de locuitori – va avea loc o gală compusă din două meciuri demonstrative foarte interesante.

Arena "Jyske Bank Boxen"
Arena “Jyske Bank Boxen”

În primul meci, de la ora 20.00,  Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe Frederik Nielsen (Danemarca) / Jonathan Marray (Marea Britanie). Perechea Nielsen / Marray este cea care a produs marea surpriză la Wimbledon 2012. Beneficari ai unui wild card, Nielsen şi Marray au trecut în optimile de finală de Qureshi / Rojer (favoriţi 8) în 5 seturi dramatice şi în finală de Tecău / Lindstedt tot în 5 seturi. De atunci însă lucrurile s-au schimbat semnificativ: Nielsen şi Marray au încheiat sezonul 2015 pe locul 91 în clasamentul de dublu (e adevărat că au jucat doar un turneu împreună, dar nici cu alţi parteneri nu le-a mers grozav), în timp ce învinşii lor din optimile şi din finala Wimbledon 2012, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, s-au regrupat într-o pereche ce a terminat pe locul 1 sezonul 2015, după ce au câştigat şi Turneul Campionilor.

williams-wozniacki

De la ora 22.00 va avea loc alt demonstrativ de forţă între foarte bunele prietene Serena Williams şi Caroline Wozniacki, care vor juca în meciul denumit “Energi Denmark Champions Battle”, învingătoarea fiind recompensată cu o brăţară Shamballa în valoare de aproximativ 14.000 €. Anul trecut, meciul de la Herning a fost câştigat de Ana Ivanovic, care a învins-o pe Serena Williams cu 6-4, 6-4.

shamballa
Brăţara Shamballa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.