Flnders Expo Center
Flanders Expo Center în febra pregătirilor

Va pune situaţia din Belgia în pericol desfăşurarea finalei Cupei Davis, ce este programată la sfârşitul acestei săptămâni la Gent (56 de km distanţă de Bruxelles)?

Nivelul de alertă este doar de 3 la Gent, faţă de 4 la Bruxelles, dar un eveniment ce se va desfăşura într-o arenă cu 13.000 de locuri va ridica probleme de securitate enorme.

Gijs Kooken, preşedintele federaţiei belgiene este optimist în ceea ce priveşte disputarea finalei la locul şi în intervalul programat: “Nu avem indicii care să arate că organizarea evenimentului nu ar fi sigură. Sunt destul de încrezător că întâlnirea va avea loc la sfârşitul săptămânii.”

Vestea bună este că se lucrează de zor la transformarea pavilionului expoziţional “Flanders Expo Center” în arenă de tenis. Îngrijorător este că echipa Marii Britanii care trebuia să sosească deja în Belgia şi-a amânat deplasarea şi ieri se antrena încă pe terenurile de la Queen’s Club. Probabil că deplasarea echipei britanice se va desăşura în secret, tocmai din motive de securitate.

Ştire semnalată de Andreea Ionescu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.