Andreea Mitu îşi va păstra în această săptămână locul în top 100 WTA şi va participa săptămâna viitoare la turneul ITF cu premii în valoare de 50.000 USD de la Nantes.

De luni, Andreea Mitu fie îşi va păstra locul 99 în clasamentul WTA, fie va pierde o poziţie în cazul în care Anna Tatishvili va câştiga finala de la Macon (SUA, 50.000 USD). Cred că este important pentru moralul Andreei locul cu care va intra în pauza dintre sezoane.

Săptămâna viitoare, Andreea nu are puncte de apărat (anul trecut, la turneul din seria WTA 125 k de la Limoges a abandonat în turul 1). Anul acesta, turneul de la Limoges a fost amânat cu o săptămână şi Andreea va participa la turneul ITF cu premii în valoare de 50.000 USD de la Nantes, unde este cap de serie 3 şi unde în primul tur o va întâlni pe franţuzoiaca Océane Dodin (144 WTA), învinsa Monicăi Niculescu de la Poitiers.

Până la sfârşitul anului, Andreea Mitu mai are de apărat sfertul de finală realizat în săptămâna 10-15 noiembrie 2014 la Dubai (unde nu va participa anul acesta), adică 21 de puncte WTA. La Nantes, punctele acordate sunt (începând cu turul 1): 1, 8, 15, 29, 48, 80 (câştigătoare).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.