Site-ul WTA dă cititorilor săi 5 motive pentru care Simona Halep trebuie urmărită cu atenţie la Singapore. Desigur, nu cititorilor români, căci noi nu mai avem nevoie de alte motive ca să o urmărim pe Simona Halep, decât faptul că… este Simona Halep.

Iată cele 5 motive în viziunea celor de la WTA:

  1. Singapore pare să să scoată la suprafaţă tot ce este mai bun din Simona. Ei aduc aminte de victoria istorică de anul trecut în faţa Serenei Williams: 6-0, 6-2: “Nu am cuvinte să descriu cum mă simt acum şi cum m-am simţit pe teren”, a declarat Simona după acel meci.
  2. Simona vorbeşte despre Singapore încă de la începutul sezonului: “Scopul meu este să joc la turneul final de la Singapore”, a declarat Simona în prima săptămâna a anului, înainte să câştige turneul de la Shenzen.
  3. Simona va lupta pentru cel mai important titlu al carierei. Ar fi un titlu mai important decât cel mai preţios pe care pe care-l deţine până acum  – Premier Mandatory-ul de la Indian Wells.
  4. Simona este cea mai bună jucătoare a lumii pe hard în acest sezon. Deşi aflată la egalitate cu Serena Williams la numărul de turnee câştigate, 3 (Shenzen, Dubai şi Indian Wells), ea o domină pe Serena la capitolul victorii de meci pe hard în 2015: 40-30
  5. Simona va încerca să facă istorie pentru România. După ce anul trecut a fost prima româncă în finala turneului final WTA, anul acesta, ea va încerca să devină prima româncă din istorie care să câştige acest trofeu.

1 COMMENT

  1. …ar mai fi si un alt motiv, suflarea in ceafa a ibericei,asa ca vrand-nevrand cu tendonul la purtator noblesse oblige…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.