Întâlnirea cehoaicelor din Grupa Albă de la Singapore s-a încheiat cu victoria previzibilă a Petrei Kvitova. Dar Petrei nu i-a fost chiar atât de uşor, după cum o arată atât rezultatul final, cât şi evoluţia scorului. Safarova a avut 2 break-uri înainte pentru un 3-0 în startul setului 2. Până la urmă Petra Kvitova (5) [4] s-a impus în faţa Luciei Safarova (9) [8] cu 7-5, 7-5 în 1h47′.

După meci, cele două jucătoare au declarat, printre altele, la conferinţa de presă:
Petra Kvitova
despre relaţia cu Lucie Safarova
: Înainte de meci am împărţit acelaşi vestiar şi am sporovăit normal, de parcă nu ar fi trebuit să jucăm una împotriva celeilalte. Este o persoană bună şi e cam trist că ne-am întâlnit aici atât de devreme. La Fed Cup vom fi coechipiere.

despre meci: Mă simt obosită. Meciul acesta a fost ca o finală, dacă aş fi pierdut, aş fi plecat acasă. Aşa că am jucat cât am putut de bine. Lucie mă cunoaşte aşa că am intrat în meci de la bun început. În primul meci am fost emoţionată la început şi n-am putut să dau ce am mai bun.

Lucie Safarova: Lucrurile se petrec ca într-un montgne russe. Aşa e viaţa. Câteodată eşti sus, altădată jos. Doar că în sport lucrurile se petrec mult mai repede. În câteva zile poţi să treci de la foarte bine la slab. Trebuie doar să lupţi, să nu-ţi uiţi visele şi ţelurile şi să urci treptat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.